Dištančné vzdelávanie na Katedre aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky NHF EU - Gašperanová, Agneša
Význam predmetu Informatika na NHF EU. E-learning v dištančnom vzdelávaní. Konštruktivizmus a e-learning. Využívanie e-learningových prostriedkov v pedagogickom procese - zvýšené nároky na pedagógov.