Zlaté pravidlá pre dobrú komunikáciu - Prodaj, Martin
Komunikácia je niečo, v čom sa môžeme neustále zdokonaľovať. Je len a len na nás, čo z nej dokážeme vyťažiť. Hlavne informácie, ktoré sú dôležité pre riadenie.