Dynamický model stability inflačného procesu na báze kvantitatívnej teórie peňazí - Husár, Jaroslav
Systematické preskúmanie vzťahu dopytu po peniazoch a inflácii z pohľadu dynamizácie tohto problému. Inflačný proces a jeho stabilita. Matematická formulácia stability inflačného procesu. Odliv peňazí a stabilita inflačného procesu.