Diferenciácia vo výdavkoch na potraviny so zreteľom na počet nezaopatrených detí - Kubicová, Ľubica
Hodnotenie príjmovej úrovne a jej odrazu v spotrebiteľskom správaní sa slovenských domácností pri realizovaní dopytu po potravinách. Hodnotenie sa opieralo o oficiálne štatistické zisťovanie ŠÚ SR za roky 1998 až 2007, podľa klasifikácie EUROSTATU. Komparované boli príjmy a výdavky na potraviny a nealkoholocké nápoje vynakladané v domácnostiach bezdetných, s jedným, dvoma a tri a viac nezaopatrenými deťmi. Výsledky porovnávania.