Čo vás môže priviesť k úspechom - Toman, Ivo
Životné chyby neúspešných ľudí. Ľudia zásadné veci nerobia naplno. Ľudia sa riadia všeobecne rozšírenými názormi. Ľudia sa nevedia predať. Väčšina ľudí nemá životný cieľ Ľudia príliš rozoberajú svoju minulosť.