Čo outsourcovať - Milecová, Miroslava
Správne rozhodovanie o vyčlenení podnikových činností. Príklady, čo všetko sa dá outsourcovať. Otázky pred zvažovaním outsourcingu. Interné analýzy. Činnosti firmy. Kľúčové kritické a podporné aktivity. Procesy vhodné na outsourcovanie. Veľkosť podniku a kvalita procesov.