Ako spoľahlivo a systematicky zničiť firmu - Košturiak, Ján
Prehľad chýb, ktoré môžu zničiť každú firmu: 1. riadenie sa výlučne heslom, zákazník náš pán a bez diskusie bez diskusie splnenie všetkých požiadaviek zákazníkov, 2. vytvorenie dokonalej vízie, poslania a stratégie firmy, 3. usilovanie sa o produktívnosť všetkých pracovníkov a aby urobili v danom čase čo najviac činností, 4. Nekompromisné a radikálne znižovanie nákladov, 5. posielanie pracovníkov na školenia, 6. neustála inovácia výrobkov a podnikových procesov, 7. investovanie do dokonalého informačného systému, 8. organizovanie outdoor tréningov, 9. špičkoví manažéri z iných firiem na manažérskych pozíciách, 10. nedôvera ľuďom, 11. kúpa najmodernejších technológií, 12. maximálne využitie ľudí a technológie, 13. zameriavanie sa manažérov iba na výsledky, 14. neustála zmena vecí a ľudí okolo seba.