Zájmy a zásady v mezinárodní politice - Zemanová, Štěpánka
Analýza vzťahu obchodných a ekonomických záujmov na strane jednej a zásadami (reprezentovanými najmä presadzovaním ľudskoprávnych štandardov) na strane druhej. Vonkajšia ekonomická a obchodná politika štátu. Zahraničná politika v oblasti ochrany ľudských práv.