Evropská unie: může se stát federalismus hlavní integrační teorií? - Šimíková, Ivana
Teoretické východiská federalizmu. Základné teórie vzniku a druhy federalizmu. Federácia a fiškálny federalizmus.Teória regionálnej integrácie. Federalizmus a Európska únia. Federácia a Európska únia.