Nábor v období krize ? Připravte se na budoucnost ! - Páviš, Jaroslav
Problémy, s ktorými sa stretajú pracoviská náboru zamestnancov v období hospodárskej krízy. Investície do aktivít personálneho marketingu. Klesanie fluktuácie zamestnancov. Potreba pustiť sa do vývoja nových služieb. Aktuálne obdobie je potrebné využiť na to, aby metódy náboru a výberu boli pripravené na ďalšie obdobie, kedy nedostatok kandidátov bude opäť témou čislo jedna.