Benchmarking platů: novinka na internetu - Mysliveček, Ondřej
Význam zverejňovania platov pri nábore pracovníkov už v inzerátoch. Zverejňovanie platových priemerov pre danú profesiu a lokalitu je novým nástrojom na českom internetovom trhu práce. Informácie o platoch sú zverejnené na základe dát pozbieraných úradmi práce a ministerstvom práce a sociálnych vecí. Prispievajú k nastoleniu väčšej spravodlivosti v odmeňovaní.