Efektivní hodnocení pracovníků musí být motivující a diferencující - Hroník, František
Hodnotenie ako základná manažérska činnosť. Základy efektívneho hodnotenia platia pre konjunktúru i krízu. Zásady efektívneho (motivujúceho) hodnotenia. Ciele hodnotenia.