Nositel Nobelovy ceny za ekonomii 1995 - Sirůček, Pavel
Pohľad na nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 1995 za rozpracovanie a aplikáciu hypotézy riacionálnych očakávaní na makroekonomické problémy nezamestnanosti, inflácie a hospodárskeho cyklu.