Mikroekonomický a makroekonomický význam zaistenia - Krátka, Zuzana, 1968-
Pojem a funkcie zaistenia. Princíp fungovania zaisťovní. Ochrana cedenta. Úlohy zaistenia. Zaistenie ako vertikálne rozdelenie rizika.