Optimalizácia trhového portfólia - Varga, Juraj
Názorná ukážka procesu optimalizácie trhových portfólií. Popis dát, podmienok modelu a postup konštrukcie trhovo efektívneho portfólia na základe teoretických poznatkov. Základné definície.