Asymptotické vlastnosti kvadratického modelu z dvoch častí - Horňanová, Jana
Vlastnosti odhadu polynómu druhého stupňa v rámci aproximačného modelu z dvoch častí. Referenčné body. Rekurzívny odhad parametra.