Štatistické riadenie kvality - Stratifikované náhodné vyberanie - Hrnčiarová, Ľubica
Postup stratifikovaného náhodného vyberania. Bodový a intervalový odhad strednej hodnoty. Príklad úhrnu strednej hodnoty a úhrnu v konečnom základnom súbore. Stanovenie rozsahu výberu.