Rešpektovaný alebo obľúbený šéf? Môžete byť oboje
Niekoľko detailov, ktoré pomôžu vytvárať si pozitívne a produktívne vzťahy s kolegami, zabezpečiť si rešpekt a postarať sa o osobnostný rozvoj. Niekoľko rád ako sa stať obľúbeným šéfom.