Projekty. Prečo tak obľúbené, prečo tak zatracované? - Všetečka, Petr
Charakteristika projektu. Preferovanie a zatracovanie projektov a projektového riadenia. Projekty o ľuďoch a s ľuďmi Dôvody prečo sa projektov ľudia boja.