Je európsky trh s kokaínom jednotný? - Ivor, Jaroslav
Vývoj cien kokaínu na európskom trhu pri pouličnom predaji a predaji vo veľkom. Vzťah medzi cenami kokaínu v priestore na základe korelačnej analýzy.