Odhady ekonomických parametrov pri hodnotení návratnosti projektov využívania obnoviteľných zdrojov energie - Andrejkovič, Marek
Využívanie odhadov pri ekonomickom hodnotení návratnosti investícií do obnoviteľných energií. Dôležitosť presnosti odhadu. Eliminácia nepresností a reálne hodnotenie ekonomickej efektívnosti projektov. Bodové odhady - ich výpočet. Kalibrovanie odhadu. Skreslenie odhadu. Intervalové odhady.