Znalosti - primárna konkurenčná výhoda podnikov - Hvizdová, Eva, ml
Manažment znalostí - proces jeho zavádzania. Novodobá história manažmentu znalostí. Otázka manažmentu znalostí sa stáva kľúčovým prvkom v súčasnej ekonomike. Učiaca sa organizácia sa považuje za nevyhnutný predpoklad pre úspešnú implementáciu samotného manažmentu znalostí.