Štatistické posúdenie vplyvu relevantných faktorov na ekvivalentný disponibilný príjem domácností SR na základe zisťovania EU SILC 2006 - Šoltés, Erik, 1974-
Faktory, ktoré v roku 2005 významne ovplyvňovali ekvivalentný disponibilný príjem domácností v SR. Zdroj údajov - EU SILC 2006. Výber faktorov významne vplývajúcich na ekvivalentný disponibilný príjem domácností. Odhad parciálneho vplyvu relevantných faktorov na ekvivalentný disponibilný príjem domácností.