Analýza chudoby na základe údajov EU SILC 2006: využitie modelu logistickej regresie - Labudová, Viera, 1958-
Meranie chudoby na Slovensku. Zdroje údajov, predmet a ciele analýzy. Logistická regresia, modely. Výsledky analýzy.