Ako odpovedať na sedem najťažších otázok
Obchodné stretnutia a prezentácie produktov. Ovládanie techník odpovedí. Nepriateľské a zaujaté otázky. Nepriateľské a zaujaté otázky. Negatívne a nesúhlasné otázky. Bezvýznamné a nepodstatné otázky. Viacnásobné otázky. Tvrdenia, ktoré vlastne nie sú otázkami. Otázky, na ktoré ste už odpovedali. Obvinenia.