Využitie sieťových štruktúr pri začatí podnikania - Jamnický, Peter
Sieťové štruktúry sú malé centralizované organizácie. Spolupracujú na základe dohody. Táto organizačná forma je veľmi pružná. Jej výhody sú okrem iného v znižovaní nákladov, v prístupe k moderným technológiám a v rastúcich príležitostiach pri vstupe na nové trhy.