Založte si okrem kamennej aj virtuálnu predajňu - Toman, Miloš
Úspech maloobchodníka, hlavne v konkurencii s dravými reťazcami, spočíva aj v tom, ako dokáže skĺbiť predaj s výhodami a možnosťami internetu. Prepojenie kamennej a virtuálnej predajne. Výhody a nevýhody internetovej predajne. telefonický kontakt. Využitie elektronickej pošty.