Bayesovský odhad strednej hodnoty vybraného ukazovateľa z výberového zisťovania EU SILC - Kotlebová, Eva
Matematická podstata bayesovskej indukcie. Konjugovaný systém pre strednú hodnotu normálneho rozdelenia. Výberové zisťovanie EU SILC - voľba ukazovateľa. Stanovenie apriórneho a aposteriórneho rozdelenia. Bayesovský odhad strednej hodnoty nákladov na bývanie.