Regionálna analýza výdavkov slovenských domácností - Sušienková, Katarína, 1967-
Miery podobnosti a nepodobnosti štruktúr. Čisté peňažné príjmy slovenských domácností. Čisté peňažné výdavky slovenských domácností. Analýza niektorých zložiek výdavkov domácností.