Vplyv internetu na cenovú stratégiu firmy - Kintler, Jakub, 1979-
Poukázanie na spôsoby, akými internet ovplyvňuje cenovú stratégiu firmy. Možnosti obchodovania na internete. Vplyv internetu na ceny. Penetrácia internetu do domácností na Slovensku a v Európskej únii.