Modelovanie a simulácie najvyšších príjmov - Pacáková, Viera
Kvantilové funkcie. Usporiadané štatistiky. Simulácie. Simulácie extrémnych hodnôt. Paretovo rozdelenie pravdepodobnosti. Modelovanie a simulácia najvyšších príjmov domácností.