Štatistický aspekt trvalo udržateľného rozvoja - Pardelová, Ružena
Indikátory trvalo udržateľného rozvoja. Vymedzenie a meranie indikátorov sociálno-ekonomického rozvoja. Možnosti analýzy rovnomernosti vývoja indikátorov trvalo udržateľného rozvoja. Analýza indikátora HDP per capita na príklade vybraných krajín.