Hodnotenie investícií do obnoviteľných zdrojov energie - Hudák, Matej, 1984-
Trvalo udržateľný rozvoj a využívanie obnoviteľných zdrojov energie. Rozhodovanie sa subjektov o výhodnosti projektov na využitie obnoviteľných zdrojov energie. Aplikácia trinomického stromu zostaveného podľa postupu Hulla a Whitea do výpočtu čistej súčasnej hodnoty. Modelový príklad pri kúpe zariadenia na spaľovanie biomasy.