Informačný systém o cene práce, príklad moderného výberového zisťovania - Foltán, František
Informačný Systém o cene práce je vedený ako zisťovanie pod značkou ISCP (MPSVR SR) 1-04. Tvorba výberovej vzorky. Pravdepodobnosti výberu a výberové koeficienty. Dopočty výsledkov.