Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 2/2009. Systém účtov s účelovým členením nákladov. Kolobeh majetku v systéme účtov s účelovým členením nákladov. Obsah účtovných transakcií. Pokračovanie v budúcom čísle.