Riadenie kvality výučby z hľadiska rozvíjania kľúčových kompetencií na riešenie problémov - Blaško, Michal
Stratégie výučby pre rozvoj kompetencií žiakov stredných škôl. Systém výučby s uzavretým cyklom. Stratégia výučby. Obsah kompetencií na riešenie problémov v strednom školstve. Odporúčanie.