Prípadová šúdia analýzy spoľahlivosti dotazníka - Munk, Michal
Popis pedagogického experimentu, kde sú sledované a vyhodnocované možnosti ovplyvňovania negatívnych postojov a vzťahov študentov k fyzike prostredníctvom multimediálnych učebných materiálov. Analýza spoľahlivosti/položiek. Cronbachov koeficient alfa. Analýza spoľahlivosti dotazníka.