Realizácia záložného práva v podnikateľskej a právnej praxi - Lukačovičová, Iva
Realizácia záložného práva - výkon záložného práva. Spôsoby výkonu záložného práva. Realizácia záložného práva spôsobom určeným v zmluve. Realizácia záložného práva dobrovoľnou dražbou. Realizácia záložného práva predajom zálohu podľa zákona č. 233/1995 Z.z. Použitie výťažku z predaja zálohu. Zánik záložného práva. Záložné právo s cudzím prvkom. Verejná dražba. Súdny predaj zálohu.