Daňové priznanie a následky jeho nepodania - Beňová, Marcela
Spôsob a forma podania daňového priznania. Podávanie daňových priznaní po dni zavedenia eura. Lehoty na podanie daňového priznania. Následky nepodania daňového priznania, pokuty. Opravné a dodatočné daňové priznanie.