Vzdelávanie a "únik mozgov" v histórii a v súčasnosti - Bačišin, Vladimír
Charakteristika úniku mozgov Jeho história. Príčiny a dôsledky úniku mozgov. Domino efekt. Ekonomické straty. Úloha osobnosti v praxi. Boj proti úniku mozgov.