Selected food verticals and their impact on prices of food products - Krížová, Slávka
Analýza trhu potravín riešená na úrovni štruktúry spotrebiteľských cien prostredníctvom identifikácie výšky marží vo vybraných vertikálach potravín a analýza spotrebiteľského správania sa v súvislosti so zmenami cien a príjmovej úrovne obyvateľstva. Faktory, ktoré tiež môžu vplývať na súčasný nárast cien potravín v SR i celkovo vo svete a následné priblíženie cenových úrovní potravín v SR krajinám Európskej únie, s ktorými sú vzájomne komparované.