Reálna hodnota v účtovníctve podnikateľskej účtovnej jednotky - Šlosárová, Anna
Analýza uplatňovania reálnej hodnoty ako oceňovacej veličiny v účtovníctve podnikateľskej účtovnej jednotky účtujúcej a vykazujúcej podľa slovenských právnych predpisov podľa stavu k 1.1. 2009. Použitie reálnej hodnoty v konsolidovanej účtovnej závierke v ilustračných príkladoch.