Materské v praxi - Šefčovičová, Katarína
Problematika poskytovania materského regulovaná zákonom č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Podmienky nároku na materské. Doba poskytovania materského. Uplatnenie nároku na materské. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.