Ochrana materstva a rodičovstva v pracovnoprávnych vzťahoch - Svitanová, Katarína
Uznesenie Európskeho parlamentu k ochrane materstva a rodičovstav v pracovnoprávnych vzťahoch. Povinnosti zamestnávateľov. Rodičovská dovolenka.