Tvorba a použitie sociálneho fondu - Valterová, Ivana
Povinnosť tvoriť sociálny fond. Zdroje sociálneho fondu. Tvorba a čerpanie fondu, zúčtovanie prostriedkov sociálneho fondu. Použitie fondu, podmienky poskytovania príspevkov. Zdaňovanie príjmov zo sociálneho fondu.