Krize tvrdě zasáhne dopravu a logistiku - Kladiva, Jiří
Hospodárska kríza tvrdo zasiahla aj dopravné a logistické podniky, čo potvrdzujú aj hospodárske indikátory nemeckej spoločnosti Creditreform, ktorá je zameraná na informačné analýzy, manažment rizík a podnikovú likviditu. Negatívne očakávania a vysoké riziko insolventnosti.