Lákadlom je skrátený čas odpisovania. Na lízing je možné získať aj nehnuteľnosť - Krchnáková, Renáta
Dilema nad výhodnosťou úveru alebo finančného úveru. Pravidlá kúpy na lízing. Výhody finančného lízingu. Daň z pridanej hodnoty. Náklady spojené s výkonom činnosti. Potreba poistenia nehnuteľnosti.