Problémy morálneho podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Morálne limity trhu. Praktické príklady prefinancializovaného sveta: obchodovanie s futbalovými a hokejovými hráčmi, úplatkárstvo v školstve a v politických stranách, ekonomické kalkulovanie a predmanželské zmluvy. Ekonómia podporujúca morálne podnikanie.