Novela postupov účtovania v priebehu roka 2009 - Horváthová, Mária
Novela postupov účtovania upravuje nasledujúce oblasti. Predčasné užívanie stavby alebo dočasné užívanie stavby na skúšobnú prevádzku. Zriaďovacie náklady. Zvýšenie sumy na ocenenie dlhodobého hmotného majetku. Zvýšenie sumy na ocenenie dlhodobého nehmotného majetku. Účtovanie "šrotovného". Zmeny podmienok na overenie účtovnej závierky audítorom.