Hamletovská otázka: "Prepustiť, či neprepustiť? A koho? - Nosál, Andrej
Prepúšťanie zamestnancov ako ozdravný prostriedok každej organizácie. Prepustenie problémového zamestnanca. Prepustenie nadbytočného zamestnanca. Prepúšťanie z dôvodu šetrenia nákladov (costcutting). Hromadné prepúšťanie. Outplacement.